EGYEDI MŰBŐR- ÉS TAPÉTANYOMTATÁS

Egyedi belső­­­építé­szeti megol­dá­sok. Kárpi­tos és bőr­dísz­műves termé­kek saját fotóval vagy grafikával.

Ha Ön felhasználó: Lakásfelújítás, építkezés alkalmával tapasztalhatta, hogy az óriási tapétaválaszték nem felel meg az igényeinek. Valami egyedit szeretne, ami kilép a tömegtermelés korlátaiból, de nem talál Önnek megfelelőt? Álmodja meg most saját bútorait és tapétáját! Mi megvalósítjuk álmait, garantáltan egyedi formában és módon.

Ha Ön tervező, besőépítész:  Nem volt kapacitás és megfelelő szakember, aki kivitelezte volna azt a szín-  és látványvilágot, amit egy épületbelső kialakításában megálmodott? Mi segítünk megvalósítani terveit! Egyedi műbőr bevonatok saját fotónyomtatással! Egyedileg tervezett tapétaminta az enteriőrhöz igazodóan!

Ha Ön bútorgyártó, kárpitos vagy bőrdíszműves:  Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat,  a piac új szegmensét tudja meghódítani.  A tömegtermelés mellett egyedi, extra igények kielégítésével magasabb hozzáadott értéket valósít meg, ezáltal kiléphet a gyilkos árversenyből. Internetes rendelésfelvétel segítségével ügyfelei körét jelentősen bővítheti.

Műbőr táskaTapéta és műbőr nyomtatás