Digitális gyorsnyomda

Előnyök, lehetőségek

A digitális eljárással kis példányszámú anyagok elkészítése rövid határidőkkel, alacsony költséggel lehetséges. A tervek a számítógépes kiadványszerkesztő és tervezőprogramokkal elkészített állományokból a számítógépről közvetlenül a nyomdagépbe kerülnek, így a folyamat, amelyből kimarad a film és nyomólemez készítése és költsége, olcsóbbá válik. A rohamosan fejlődő digitális technika már most képes arra, hogy az ofszet-technológiával azonos nyomtatási minőséget produkáljon.

Digitális nyomdagéppel a kis példányszámú (1000 db alatti) megrendelések is gazdaságos áron kivitelezhetőek, és egészen kis mennyiségű - néhány tucat, vagy akár egyetlen darab - nyomat nyomtatását is vállaljuk. A hagyományos nyomtatástól eltérően a számítógépes tervezéssel azonnal látható a végeredmény, gyors változtatások végezhetőek, és a technika egyik legnagyobb előnyeként minden egyes nyomat egyediesíthető. Raktározási költségeket kímélhet meg és folyamatosan naprakész lehet, ha kiadványait nem egyszerre, nagyobb mennyiségben készítteti el, hanem igény szerint a szükséges darabszámban és időre nyomatja ki.

Az egyediesítés– változó-adat nyomtatás A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy egy nyomtatási sorozat valamennyi nyomata más és más legyen. A szövegszerkesztők körleveleihez hasonlóan megoldható, hogy a kiváló minőségű színes képekre, plakátokra, meghívókra, levelekre, címkékre vagy bármely más nyomtatványra egyedi sorszám, felirat, kép kerüljön. Ha például rendezvényére sorszámozott jegyet szeretne nyomtatni, vagy ügyfeleinek névre szóló levelet kiküldeni, vagy ismerőseinek egy-egy képrészletben különböző naptárral kedveskedni, akkor az egyediesítés révén ez egyszerűen és gyorsan megoldható. Szövegfájlból, EXCEL-táblázatból akár több száz vagy több ezer, különféle szempont alapján rendezett adatsor alapján a megszemélyesítés szinte automatikusan elvégezhető, az ügyfeleket megadott szempontok alapján csoportosítva vagy kiválasztva a sorozatból.

 

 

 

A digitális eljárással kis példányszámú anyagok elkészítése rövid határidőkkel, alacsony költséggel lehetséges.
Ár kéréséhez keresse fel ajánlatkérő menüpontunkat!